Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Echipamente de protecție

Kategorie ochranné pomůcky
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Echipamente de protecție - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Trăim într-o perioadă în care trebuie să ne protejăm din ce în ce mai bine. Lumea s-a schimbat și produse precum masca de protecție și mănușile de protecție au devenit indispensabile.

Purtarea unei măști de protecție pentru față a devenit obligatori în majoritatea țărilor din lume, astfel au apărut firme noi care confecționează măști de protecție personalizate. Aceste măști de protecție împotriva virușilor ne protejează și împiedică răspândirea virușilor.

Fie că alegeți o mască de protecție de unică folosință sau orice alt tip de mască important este să o purtați corespunzător. Există măști de protecție de unică folosință ieftine așadar nu există scuze în a nu purta mască.

Puteți folosi de asemenea și o lampă dezinfectantă care reușește să omoare majoritate virușilor de pe suprafețe. O lampă UV pentru dezinfecție poate fi utilă în orice locuință deoarece vă poate proteja sănătatea făcând mediu în care locuiți mai sigur.

Fie că sunteți în căutarea unei lămpi UV bactericidă sau a unei lămpi UV pentru dezinfectare pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i