Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aspiratoare și accesorii

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Consumabile pentru aspiratoare


În cadrul acestei categorii veți găsi tot ce aveți nevoie pentru un aspirator, de la accesorii până la baterii de rezervă. Toată lumea știe că aspiratoarele au o serie de consumabile care trebuie schimbate la o anumită perioadă. Cu toate că acest lucru poate părea foarte costisitor pe site-ul nostru vă punem la dispoziție atât filtre pentru aspiratoare cât și saci pentru aspiratoare la cele mai mici prețuri posibile.


Accesorii pentru aspiratoare


Pe lângă aceste consumabile pentru a putea utiliza aspiratorul la potențial maxim veți avea nevoie de anumite accesorii pentru aspiratoare. Aici ne referim atât la anumite perii pentru aspiratoare dar și la anumite bateriispeciale pentru aspiratoare. Pe lângă acestea pe site-ul nostru veți găsi și un încărcător pentru aspiratoare la un preț promoțional.


În funcție de modul în care alegeți să utilizați un aspirator veți avea nevoie de diferite tipuri de perii. Pentru utilizarea pe covor veți avea nevoie de un anumit tip de perie iar pentru utilizarea pe parchet veți avea nevoie de o perie de aspiratoare pentru parchet.
Cel mai comod de utilizat este pe departe aspiratorul vertical iar cele mai practice tipuri de aspiratoare care pot fi utilizate chiar și în mașina sunt aspiratoarele de mână reîncărcabile.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i