Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Tehnologie audio

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În cadrul acestei categorii veți găsi o gamă diversificată de dispozitive audio care redau sunetul perfect. Aici veți găsi de la un set boxe cu USB clasic până la o lampă de masă cu intensitate reglabilă cu difuzor.

Tipuri de dispozitive audio

În zilele noastre cel mai des sunt folosite căștile pentru redarea sunetului, astfel încât pe site-ul nostru veți găsi căști fără fir cu stație de încărcare potrivite pentru utilizarea pe stradă, căști fără fir cu bluetooth care se pot folosi și la alergat, dar și căști cu fir și microfon care se folosesc pentru jocuri sau conversații telefonice.

Cele mai noi dispozitive care redau sunetul sunt plafoniera LED RGB cu difuzor împreună cu lampa de masă cu difuzor ambele având funcția atât de iluminare cât și de redare a sunetelor.

Alegeți-vă dispozitivele audio moderne potrivite pentru nevoile dumneavoastră

Fie că sunteți în căutare de un record player cu bluetooth sau de un radio FM pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i