Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi de masă cu LED - Extol

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpi de masă LED cu tehnologii moderne

Lămpile de masă LED sunt din ce în ce mai căutate în acestea zile. Acestea reușesc să lumineze perfect o masă de lucru sau un birou. Lămpile de masă LED pe baterii sunt portabile și le puteți monta oriunde pe masă fără a fi nevoie să le conectați la o sursă de curent.

Lămpi de masă LED moderne sunt pe de-o parte lămpile de masă LED cu încărcare fără fir care permit încărcarea telefonului pe de altă parte lămpile de masă LED RGB care permit schimbarea culorii luminii. Tot în categoria lămpilor moderne intră și lămpile de masă LED cu intensitate reglabilă care permit reglarea intensității luminii dar și lămpile de masă LED cu telecomandă care se pot controla de oriunde din casă.

În ceea ce privește camera copilului se folosesc cel mai des lămpile de masa LED pentru copii cum ar fi lampa LED pentru copii DISNEY PLANES care are niște designuri inspirate din desenele animate.

Pentru camera de zi se folosesc cel mai des lămpile de masă LED decorative care se potrivesc pentru locuințele cu designuri moderne. Acestea chiar dacă nu sunt lămpi de masă LED ieftine merită prețul puțin mai ridicat deoarece pe lângă designurile speciale au și tehnologii moderne.

Lămpi de masă LED la reducere

Fie că sunteți în căutare de lămpi de masă LED cu afișaj sau de lămpi de masă LED tactile pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i