Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Lustre

Kategorie AKCE

Vânzare uriașă de toamnă de corpuri de iluminat.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Probabil nu există gospodărie, unde să nu existe cel puțin o lustră, pentru că acest tip de iluminat este potrivit nu numai pentru bucătărie sau camera de zi, ci și pentru dormitor, camera copilului sau birou.

Un trend în aceste zile este de revenirea la lustrele clasice mai ales când vorbim despre alegerea unei lustre pentru dormitor.

Când vă gândiți să vă schimbați lustra din baie cea mai bună alegere ar fi o lustră cu led, deoarece acesta poate schimba complet designul băi prin designurile și tehnologiile inovatoare.

În funcție de materialele din care sunt fabricate există lustre de lemn, care au designuri rustice, lustre de plastic sau chiar lustre din sticlă cu designuri retro.

Lustrele de bucătărie sunt de obicei mai puțin folosite deoarece se folosesc mai mult aplicele sau spoturile în această cameră.

Fie că sunteți în căutare de candelabre moderne sau de lustre de epocă site-ul nostru vă pune la dispoziție cea mai variată gamă de produse de iluminat din România.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i