Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

REDUCERE SUPLIMENTARĂ la anumite corpuri de iluminat

Promoții și reduceri

Iosif

Mulțumită cupoanelor de reducere pentru mărcile noastre de TOP, veți obține corpuri de iluminat de calitate la cele mai bune prețuri!

Veniți și faceți cumpărături la prețuri și mai mici și profitați de oferta noastră exclusivă! V-am pregătit:


12% reducere pentru cumpărături de peste 900 de lei, TVA inclus
Oferta specială este valabilă între 15.4.2024 și 21.4.2024
Cod de reducere: TA103RO


Codul de reducere se aplică gamei de corpuri de iluminat selectate. Acestea sunt corpuri de iluminat de la mărcile noastre de TOP, iar codul se aplică produselor care sunt însoțite de textul „Oferta de cupon special se aplică acestui produs”. Cuponul poate fi folosit și pentru produsele cu preț deja redus, dar nu poate fi combinat cu alte reduceri speciale.


Puteți cumpăra orice doriți, nefiind nicio limită la numărul de achiziții pe client. Aplicați codul în coșul de cumpărături, la finalizarea comenzii. Dați clic pe textul „Am un cupon de reducere” și introduceți codul de reducere în caseta afișată. Reducerea va fi dedusă din coșul de cumpărături. Pentru cumpărăturile de peste 150 de lei, beneficiați, în plus, de livrare gratuită. Puteți, de asemenea, alege dintre produsele aflate în ofertă, unde veți găsi produse cu reduceri de până la 70%.
Echipa magazinului virtual Luminăm.ro vă dorește cumpărături plăcute.


Persoanele juridice nu beneficiază de reducere (dacă introduceți CUI-ul sau codul TVA, cuponul va fi anulat automat) și nu poate fi, ulterior, dedusă de pe factură.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i