Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

ÄR Face Mask

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Brandul ÄR Face Mask este un furnizor important de echipamente de protecție și articole de protecție respiratorie de calitate. Toate dispozitivele ÄR Face Mask sunt produse cu tehnologii de ultimă generație și din materiale de top (nanofiltre Är, VirralOff, Eco Acqua Zero) și, prin urmare, garantează confortul și siguranță.


Echipamente de protecție ÄR Face Mask


Mănușile ÄR Face Mask au un aspect mult mai modern și oferă un confort superior mănușilor de protecție de unică folosință. Acestea alături de măștile ÄR Face Mask alcătuiesc un echipament de protecție care asigură un nivel al siguranței ridicate.


Măștile cu supapă ÄR Face Mask vă asigură o respirație mult mai ușoară decât măștile de unică folosință, dar și protecție superioară. Pe de altă parte măștile fără supapă ÄR Face Mask blochează până la 99,8% din viruși și sunt construite din materiale de calitate superioară, fiind rezistente în timp.


Echipamentele de protecție ÄR Face Mask sunt cunoscute la nivel internațional și se remarcă prin materialele premium din care sunt construite, prin protecția sporită, dar și prin concentrarea companiei pe confortul oamenilor în momentul în care le folosesc.


Echipamente ÄR Face Mask la prețuri promoționale


Fie că sunteți în căutare de mănuși de protecție ÄR Face Mask sau de măști de protecție ÄR Face Mask pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte de pe piață.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i