0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Corpuri de iluminat de top pentru arhitecți și designeri

Iosif

Sunteți de profesie designer sau arhitect? Atunci sigur veți avea nevoie de diferite corpuri de iluminat. La noi puteți găsi lămpi pentru orice proiect.

Lămpi de design pentru o amenajare perfectă

Dacă vă numărați printre cei norocoși cu profesia de arhitect sau designer, cu siguranță veți fi de acord cu noi că senzația oferită de un spațiu interior sau exterior nou amenajat sau renovat este de nedescris. Începeți cu pereți goi sau mobilă veche și datorită imaginației dumneavoastră ia naștere ceva nou și frumos. Dar ca acest lucru să se întâmple cu adevărat, este foarte importantă alegerea accesoriilor potrivite și corecte în fiecare încăpere. În plus, corpurile de iluminat sunt indispensabile. Indiferent de stilul spațiului nou pe care îl amenajați, la noi veți găsi exact ceea ce căutați. 
null 

Toate tipurile de lămpi, la care vă puteți gândi

La noi chiar găsiți de toate. De la diferite lămpi decorative mici, diverse lampadare, până la plafoniere sau lustre mari. În funcție de stilul întregului design puteți alege categoria din care veți selecta. Este posibil că veți căuta mai multe tipuri de corpuri de iluminat. Putem începe de exemplu cu categoria lustrelor de design, unde veți găsi modele extrem de frumoase și neobișnuite, care vor scoate în evidență spațiul amenajat modern. În cazul în care căutați ceva și mai special, recomandăm categoria lustrelor de cristal. Aici veți găsi lustre de dimensiuni mai mici, dar și lustre clasice, mari, sau chiar "candelabre de castel". Cristalele frumoase și lucioase sunt într-adevăr ceva de lux.
null 

De asemenea, trebuie menționată și categoria iluminatului vintage. Acest stil este din ce în ce mai căutat. Îl putem asocia cu tendințele de pe vremuri. Sunt foarte mulți oameni, care îndrăgesc acest stil retro, indiferent dacă este vorba de casă, apartament sau casă de vacanță. Dacă aveți nevoie de un corp de iluminat pentru a accesoriza un design vintage, la noi veți găsi de toate.

Să nu uităm de corpuri de iluminat cu vitralii, care sunt formate din diferite piese de sticlă colorată. Dar la fel ca multe alte tipuri de lămpi, nu se potrivesc în orice spațiu interior. Pe de altă parte, dacă o lampă cu vitralii este ultima piesă care vă lipsește pentru a finaliza cu succes o lucrare, la noi veți avea de unde alege. Iar în cazul în care clientul dumneavoastră este iubitor de cele mai noi tehnologii și dorește o casă inteligentă, va fi încântat de produsele noastre din categoria iluminatului inteligent.

Un avantaj mare al tuturor acestor corpuri de iluminat este că le puteți combina perfect în diferite încăperi, folosind același design sau foarte apropiat. Sunt multe piese care pot fi achiziționate ca set. Sau le puteți combina, găsind corpuri de iluminat asemănătoare, iar rezultatul va fi foarte plăcut și de bun gust.
null 

Doar producători de calitate înaltă

Toate corpurile de iluminat oferite de noi sunt doar de la producători de cea mai înaltă calitate. De exemplu, pe primul loc în ceea ce privește iluminatul inteligent este fără îndoială producătorul Philips. Acest brand se dezvoltă continuu și progresul lor în tehnologie tot avansează. O altă marcă îndrăgită este Artemide. Acest producător se concentrează cu precădere pe lămpi de lux și cu stil. În acest sens, dacă veți alege produsele acestui brand, cu siguranță nu veți da greș. Un design nordic foarte interesant veți găsi la lămpile producătorului Umage. Atât dumneavoastră, cât și clienții dumneavoastră vor fi încântați de stilul danez ce amintește de Copenhaga. Pentru lustre de lux din cristal căutați marca Artcrystal. Complexitatea lor în fiecare mic detaliu al unei lustre este chiar admirabilă.

Așadar, dacă încă nu aveți amenajat interiorul, sunteți la locul potrivit. În afara mărcilor menționate, în magazinul nostru veți găsi multe alte branduri sau tipuri de lămpi. Trebuie doar să alegeți ce vi se potriveșe. Cu lămpile noastre, fiecare colț al interioruui dumneavoastră poate fi pus în valoare.        

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter