Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cumpărături convenabile pentru companii: aprindeți luminile alături de noi!

Noutăți și anunțuri

Iosif

Dorim să sprijinim companiile mici și mari, liber-profesioniștii, comercianții cu amănuntul din domeniul iluminatului, dar și arhitecții, proiectanții și producătorii de corpuri și surse de iluminat.

Ne numărăm printre companiile de TOP din Europa din sectorul comerțului cu amănuntul pe internet, iar gama noastră de produse este în creștere continuă. Citiți acest articol pentru a afla cine poate începe o colaborare pe termen lung cu noi și care este procedura.


Colaborarea se adresează către:


 • COMPANII

Oferim vânzarea cu ridicata a corpurilor de iluminat, îndeosebi pentru companiile din domeniul electromecanicii sau în mod direct antreprenorilor din domeniul construcțiilor. Vă vom ajuta să alegeți producătorul potrivit pentru proiectul dumneavoastră și vom stabili o ofertă specială de preț.


 • LIBER-PROFESIONIȘTI

Dacă sunteți un electrotehnist experimentat, informați-ne și ne vom ocupa de toate celelalte lucruri pentru dumneavoastră. Dacă sunteți un novice care are nevoie de ajutor cu privire la selecție, suntem la dispoziția dumneavoastră.


 • ARHITECȚI ȘI PROIECTANȚI

Vă putem pune la dispoziție soluții de iluminat potrivite pentru proiectul dumneavoastră.

La cerere, putem crea un plan complet de iluminat în funcție de preferințele dumneavoastră.


 • COMERCIANȚI CU AMĂNUNTUL DIN DOMENIUL ILUMINATULUI

Colaborăm cu peste 168 de furnizori din toată Europa. Suntem atenți la calitatea produselor și a serviciilor noastre. Dorim să sprijinim micii comercianți cu amănuntul din domeniul iluminatului. Puteți alege dintr-o gamă largă sau vă putem ajuta să alegeți producătorul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.


 • PRODUCĂTORI DE CORPURI ȘI SURSE DE ILUMINAT

Dorim să intrăm în legătură cu producători de corpuri și surse de iluminat și să punem bazele unor noi colaborări. Dacă se întâmplă ca dumneavoastră sau compania dumneavoastră să vă numărați printre aceștia, informați-ne și putem începe să colaborăm.

Va trebui să ne prezentați portofoliul dumneavoastră și oferta de preț. Dacă totul decurge cum trebuie, ne va face plăcere să vă introducem clienților noștri.

De ce noi?

 • Am devenit unul dintre cele mai mari magazine de pe internet din domeniul iluminatului din toată Europa.
 • Acordăm prioritate satisfacției clienților, după cum o pot dovedi numeroasele premii și distincții.
 • Ne mândrim cu o gamă largă de produse ale producătorilor din Cehia și din alte țări.
 • Avem peste 1.180.000 de produse pe stoc, astfel că nu trebuie să vă îngrijorați că veți aștepta mult timp după comandă.
 • Oferim atât bunuri tradiționale, cât și cele mai noi tehnologii moderne.
 • Compania noastră continuă să crească și să se îmbunătățească.
 • Veți lucra cu o echipă de consultanți experimentați, care urmează instructaje periodice.
 • Oferim servicii individuale de consultanță cu privire la alegerea corpurilor de iluminat și a altor accesorii.Vă recomandăm să intrați mai întâi în legătură cu serviciul nostru pentru clienți la numărul 0369.630.007 sau să ne trimiteți un mesaj la adresa helpdesk@luminam.ro. Unul dintre angajații noștri vă va răspunde pentru a lămuri condițiile, nevoile și dorințele dumneavoastră. Pe urmă, va trebui să vă înregistrați pe pagina noastră de internet luminam.ro. Prin intermediul contului veți beneficia de reduceri speciale și veți avea acces la prezentarea de ansamblu a tuturor comenzilor dumneavoastră.


Oferim livrare gratuită pentru comenzile în valoare de peste 150 RON. Comenzile de cantitate și clienții fideli pot beneficia de o reducere de până la 10%.

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice fel de întrebări.


Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm.

Echipa luminam.ro

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i