0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Întămpinați primăvara cu un nou iluminat de exterior

Iosif

Și voi sunteți nerăbdători să vină primăvara? Noi da. Se pare ca este ja ușă deja. Prin urmare este timpul să ne gândim la iluminatul sptațiilor exterioare.

Dacă vă încadrați în categoria oamenilor care trec peste iarnă foarte greu și văd în fața doar zile călduroase, încet dar sigur începeți să vă reveniți la normal. Primăvara se apropie și împreună cu ea zilele și serile pe care le veți petrece afară. Pentru a face aceste momente mai plăcute, să vă gândiți cum puteți ilumina grădina dvs. și alte spații din jurul casei. Iluminatul exterior este exențial pentru timpul petrecut din aer liber.
null 

Iluminat exterior practic dar și estetic

În primul rând trebuie să ne gândim ca grădina să fie iluminată într-un mod practic. Asta înseamnă să vedem bine. Odată cu zilele calde care se apropie cu siguranță veți dori să vă puneți în ordine grădina și alte spații exterioare. De multe ori avem timp doar după ce venim de la lucru, dar încă se întunecă destul de repede. Din acest motiv este necesar să aveți un iluminat exterior de calitate, care o să vă ofere lumină pentru această activitate de curățenie. Lângă casă este bine să avem o aplică de perete care va fi un real ajutor în această situație.
null                            null
În timp ce lucrați în grădină sau petreceți timp cu prietenii, cu singuranță veți aprecia și alte lămpi exterioare. Sunt potrivite lămpile de grădină care îndeplinesc atât  funcția practică cât și estetică. Este suficiet să le amplasați corect în grădină sau în jurul casei și pe lângă faptul că vor lumina bine vă vor oferi momente plăcute pe care le veți petrece acolo.
null
Pentru orientarea de seară cu siguranță veți aprecia diferite lămpi solare, care nu luminează foarte intensiv și sunt excelente pentru o iluminare ușoară. În întuneric complet nu ar fi prea plăcut în timpul unui grătar. Pentru aceste scorpuri lămpile solare sunt perfecte. Pentru curățenia de seara a vaselor de pe terasă sau grădină cu siguranță veți aprecia lămpile de grădină cu senzor, care se aprind de fiecare dată când înregistrează mișcare și nu va trebui să mai căutați după întrerupător.
null                    null

Petrecere în aer liber pentru prietenii dumneavoastră

Dacă sunteți printre cei norocoși și ziua dumneavoastră de naștere este în lunile de primăvară, puteți aplauda. Spre deosebire de cei care au ziua de naștere iarna, puteți organiza petreceri în aer liber. Pentru o petrecere perfectă pe lângă decorațiunile tradiționale veți avea nevoie și de diferite luminițe, cu care veți oferi un zâmbet cu fiecare ocazie. Pentru aceste ocazii avem lămpi solare în forma diferitelor luminiție sau lanțuri, pe care le puteți agâța în jurul casei sau terasei. Acestea le puteți folosi atât pentru crăciun dar și primăvara sau vara. În final veți constata că nu o să vreți să le dați jos. Chiar și lămpile solare vă pot crea o atmosferă plăcută, pe care o veți aprecia la un ceai cald în serile târzii sau la un pahar de vin la lumina lunii și a stelelor.
 null
Lămpile de exterior sunt pur și simplu o parte indispensabilă a echipamentului exterior. Mai ales acum când soarele a început să ne sămbească și temperaturile încep să crească. Faceți-vă o bucurie atât vouă cât și celor dragi și creați din grădina, terasa sau alt exterior nu doar un loc practic ci și o oază de bucurie și relaxare.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.