Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Coronițe și ghirlande

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Pentru a avea un Crăciun reușit împodobirea casei este o etapa foarte importantă care necesită o atenție sporită. În funcție de modul în care este împodobită casa va fi o atmosferă diferită în timpul sărbătorilor. 

Coroane de Crăciun cu lumini

O coroană de Crăciun este unul dintre cele mai clasice și îndrăgite decorațiuni de Crăciun. Astfel în zilele noastre au apărut coroane de Crăciun moderne care se remarcă prin designurile speciale. Printre acestea putem enumera și coroniță de Crăciun LED dar și coroană de Crăciun cu temporizator care sunt împodobite cu lumini multicolore.

Chiar dacă majoritatea coroanelor se pun la interior există și coroane de Crăciun pentru exterior care sunt mai rezistente. Printre acestea coroanele de Crăciun multicolore sunt cele mai apreciate deoarece au o gamă variată de jocuri de lumini.

Ghirlande de Crăciun moderne Pe lângă coronițele, ghirlandele sunt alte decorațiuni de Crăciun foarte des folosite atât pentru împodobirea interiorului locuinței cât și a exteriorului. Ghirlandele de Crăciun pentru exterior se pot monta pe geamuri, pe garduri sau chiar în copacii din curte. Pentru a conecta ghirlandele de Crăciun luminoase este necesar să folosiți un cârlig pentru conectare GIRLANDA.

Dacă sunteți în căutare de coroane de Crăciun ieftine sau de ghirlande pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i