Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat solare pentru căi de acces

Vendor 3

Descrierea categoriei

Toate tipurile de corpuri de iluminat solare pentru căile de acces 

Pentru corpurile de iluminat pentru căile de acces se folosește din ce în ce mai de des tehnologia de încărcare solară. Corpuri de iluminat pentru căile de acces solare au avantajul principal de a se încărca în proporție de 100% de la Soare, nefiind nevoie de a le conecta la curent electric.

Iluminatul solar pentru căile de acces poate fi folosit pentru iluminare diferitelor alei din fața casei, sau chiar în interiorul unei terase sau foișor. Pe lângă acest lucru corpurile de iluminat căile de acces solare moderne au anumite tehnologii interesante cum ar fi reglarea intensității luminii.

Corpurile de iluminat căile de acces solare Philips sunt cele mai apreciate și utilizate de pe piața și se remarcă prin raportul foarte bun calitate preț. Acestea sunt corpuri de iluminat căile de acces solare LED și au o eficiență energetică de invidiat.

Pe site-ul nostru puteți găsi și corpuri de iluminat solare pentru căile de acces ieftine care chiar dacă nu au toate funcțiile de ultimă generație pot lumina corespunzător orice spațiu din exterior.

Corpuri de iluminat pentru căile de acces solare la reducere

Dacă sunteți în căutare de corpuri de iluminat solare pentru căile de acces RGB sau chiar de lămpi solare de acces pe site-ul nostru le puteți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i