Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Saltele

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Saltele confortabile pentru copii

Copiii mai ales cei nou-născuți au nevoie de anumite lucruri de bază pentru a crește într-un mediu adecvat. Unul dintre aceste lucruri importante este o saltea pentru copii care are ca principale caracteristici faptul că este antialergică și anti-transpirantă. Aceste lucruri fac ca micuțul dumneavoastră să doarmă liniștit.

La fel ca și persoanele care au probleme cu spatele care vor avea nevoie de o saltea ortopedică la fel și bebelușii vor avea nevoie de o saltea specială pentru copii. Pe lângă o saltea pentru copii este nevoie și de o protecție pentru saltea care va reduce iritarea pielii bebelușilor cauzată de transpirație dar și de o lenjerie de pat pentru copii. Un astfel de husa pentru saltea va dispersa căldura corpului celui mic astfel încât să transpire mai puțin pe timpul nopții.

Saltele pentru copii la reducere

În acest moment pe piață există o mulțime de modele de saltele pentru pat cu caracteristici diferite. Pe site-ul nostru vă punem la dispoziție saltele ieftine dar și promoții speciale la saltele pentru copii.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i