Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Lanterne

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lanterne de toate tipurile

În zilele noastre au apărut pe piață din ce în ce mai multe lanterne  de la lanterne LED cu cârlig și magnet până la lanterne reîncărcabile cu felinar. O lanternă reîncărcabilă nu are nevoie de baterii și se poate încărca foarte ușor de la priză, în aceste zile fiind la modă și lanternele cu încărcare solară.

Brățara cu lumină nu ocupă mult spațiu dar dezavantajul ei este că nu poate ilumina suprafețe prea mari. Aceasta poate fi folosită în combinație cu o lanternă frontală LED pentru o lumină mai puternică.

Lanterna cu suport pentru bicicletă este absolut necesară pentru orice persoană care merge pe bicicletă noaptea. Cea mai cunoscută astfel de lanternă este lanterna cu LED Philips care are o lumină foarte puternică și un preț accesibil.

Lanterne moderne

O lanternă cu intensitate reglabilă LED poate fi foarte utilă în diferite contexte și este foarte apreciată deoarece vine cu funcția de reglare a intensității luminii în funcție de nevoie. Aceasta este o lanternă multifuncțională care poate fi folosită în diferite locuri de la pescuit, la vânătoare și construcții.

Lanterne la reducere

Dacă sunteți în căutarea unei lanterne de mână cu LED sau a unei lanterne cu alarmă de siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i