Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Motherhood

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Produse pentru mame și bebeluși Motherhood


Compania Motherhood oferă o varietate de haine la modă pentru maternitate, alăptare și pentru post-naștere. Compania produce atât haine pentru mămici, cât și haine pentru bebeluși. Pe lângă haine în gama lor de produse veți găsi și produse utile pentru mămici după naștere cum ar fi pernele pentru alăptare Motherhood sau învelișul pentru bebeluși Motherhood.


Perne pentru bebeluși Motherhood


Pernele de stabilizare Motherhood sunt perfecte pentru bebeluși pentru a le menține corpul într-o poziție corectă astfel încât să nu aibă probleme cu deformarea oaselor pe termen lung. Aceste perne pentru bebeluși Motherhood au primit toate certificatele de care au nevoie pentru a putea fi comercializate inclusiv certificatul Oeko-Tex Standard 100, care ne asigură de siguranța lor în utilizare.


O pernă maternală Motherhood este utilizată din ce în ce mai des de mămici deoarece și-a arătat eficiența în timp. Aceasta poate fi utilizată cu o pătură pentru bebeluși Motherhood confecționată din 100% bumbac. Dacă este o perioadă mai rece puteți utiliza și sacul de dormitpentru bebeluși Motherhood care este izolat termic și foarte confortabil pentru cei mici.


Dacă sunteți în căutare de pernepentru copii Motherhood cum ar fi perna din muselină Motherhood pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune prețuri de pe piața.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i