Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Spoturi cu direcție reglabilă - Luxera

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Dacă vreți să iluminați o parte preferată a unei camere sigur veți aprecia corpurile de iluminat cu spoturi, pe care le puteți direcționa exact în locul, unde aveți nevoie de lumină. În oferta noastră găsiți și plafoniere și corpuri de iluminat de perete. Pentru utilizarea cu scop decorativ vă oferim unele seturi de spoturi la un preț mai avantajos. Pentru completare iluminatului unei camere puteți folosi  spoturile cu direcție reglabilă independente sau chiar plafoniere aplicate.

Spoturile cu direcție reglabilă Eglo sunt probabil cele mai cunoscute de pe piață deoarece companie produce corpuri de iluminat de cea mai mare calitate. Astfel veți găsi spoturi cu direcție reglabilă led potrivite pentru orice cameră. 

Printre spoturile cu direcție reglabilă moderne se numără și spoturile cu direcție reglabilă RGB care permit schimbarea culorii luminii direct de pe telefon.

Un spot negru reglabil se potrivește pentru orice design și cu orice culoare este decorată o cameră.

Există spoturi luminoase cu 6 direcții care pot lumina camere mai mari și datorită faptului că se pot roti lumina va fi uniformă.

Spotul LED rotund reglabil se folosește atât la interior cât și la exterior pe o terasă sau pe un foișor.

Dacă sunteți în căutare de spoturi cu direcție reglabilă ieftine atunci pe site-ul veți găsi cu siguranță cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i