Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Abajururi de lampă - Markslöjd

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În această categorie vă oferim abajururi pentru lămpi cu diferite culori și designuri. Veți găsi abajururi confecționate din diferite materiale și cu diferite forme, cum ar fi abajururile de rezervă din sticlă sau abajururile în formă de glob. Acestea sunt abajururi de rezervă pentru lustre.

Pe cât de multe tipuri de lămpi există pe atât de multe tipuri de abajururi se găsesc, de la abajurul cu lamă de hârtie, abajurul pentru lampa de sticlă, până la abajurul pentru lampa pe gaz.

Un abajur pentru o lampă mare este destul de greu de găsit și destul de scump. În schimb un abajur pentru o lampă de perete este mai mic și în același timp este și un abajur pentru lampă ieftin.

Pentru lămpile de exterior există un abajur pentru lampa de exterior care este mai rezistent la soare și ploaie.

Probabil cel mai greu de găsit tip de abajur este abajurul pentru lampa cu picior deoarece companiile fabrică destul de greu un astfel de obiect și preferă să-l pună pe o lustră decât să-l vândă separat.

Fie că vă doriți un abajur pentru o lampă veche sau un abajur pentru o lampă suspendată pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i