Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Abajururi - Philips

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Există diverse situații în care sunteți nevoiți să vă schimbați abajururile corpurilor de iluminat. Aceste situații pot fi în momentul în care cel original s-a spart sau în momentul în care vreți o schimbare pentru că v-ați săturat de cel vechi. De aceea pe site-ul nostru vă punem la dispoziție o gamă variată de abajururi de rezervă de toate tipurile.

Cel mai des sunt schimbate abajururile pentru lămpi astfel pe site-ul nostru veți găsi abajururi de rezervă pentru lămpi de toate tipurile de la cele moderne la cele retro. Poate că v-ați hotărât să vă schimbați designul interior din locuință de la unul modern într-unul retro și nu doriți să vă schimbați corpurile de iluminat atunci abajururile de epocă de rezervă vă pot ajuta să faceți acest lucru. Sau poate doriți invers să treceți de la un design retro la unul modern atunci abajurul fumuriu de rezervă vă stă la dispoziție. Acesta fiind un abajur de design.

Abajururi de rezervă pentru copii

Abajururile din camera copilului se schimbă foarte des deoarece gusturile copiilor se schimbă foarte des astfel încât avem abajururi pentru copii de rezervă cu designuri inedite. Unul dintre cele mai apreciate astfel de abajururi este abajurul SPIDER-MAN fiind foarte apreciat mai ales de băieți. Un alt abajur apreciat și de părinți și de copii este abajurul în formă de minge.

Abajururi de rezervă la reducere

Fie că sunteți în căutare de abajururi albastre de rezervă sau chiar de abajururi albastre de tip balon zburător pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i