0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Decorațiuni luminoase pentru casa dumneavoastră

Iosif

Ați dori să vă diversificați sau să vă revitalizați casa? Ce ziceți de un decor strălucitor?

Nu doar lămpi aveți nevoie

Acasă aveți o casă echipată cu corpuri de iluminat, fie ele principale sau complementare sub formă de diferite lămpi. Acesta este de obicei un scenariu comun pentru fiecare gospodărie. Dar vi se pare că tot vă lipsește ceva? Este foarte posibil. Dintr-o casă faceți o gospodărie aparent cu lucruri mici, cum ar fi diverse decorațiuni. Atmosfera mai bună pe care o puteți contura atunci când obțineți o strălucire frumoasă.
null 
În funcție de stilul întregii case sau a apartamentului, puteți alege decorațiunile luminoase. Dacă doriți să reînviați casa prin agățarea diverselor inscripții sau fotografii pe pereți, unde motivele arată clar căldura locuinței, aici se vor potrivi de exemplu diferite decorațiuni în formă de inimă sau inscripții, care fac casa mai plăcută. Astfel de decorațiuni iluminate pot fi utilizate în orice încăpere. De pe hol până la camera copiilor, unde copiii le vor aprecia pe cele în formă de stea sau lună. În fereastră puteți pune o lampă decorativă. Ambele vor arăta foarte frumos.
null                  null
Veți găsi și alte gadgeturi. De exemplu, sub forma unui ceas de alarmă sau a unui difuzor iluminat. Ambele vor îndeplini atât funcții practice, cât și decorative.
Cu toate acestea, nici pereții nu ar trebui să rămână goi și reci. Pe lângă picturile clasice sau fotografiile care sunt cel mai des întâlnite în aceste locuri, puteți așeza și tablouri decorative iluminate pe peretele dvs. care vor arăta cu siguranță magic. 
null 

Ziua morților și crăciunul se apropie mai repede decât credeți

De ziua morților ar trebui să ne gândim fiecare la cei apropiați, care nu mai sunt printre noi. Prin urmare, de acum puteți comanda lumânări de cimitir pe baterii, și nu trebuie să vă faceți griji că flacăra va fi stinsă de vânt.
Da, deși ne vine greu să credem și Crăciunul va fi aici mai repede decât ne așteptăm. Așadar, este bine să vă gândiți la ele acum și să obțineți o decorațiune de Crăciun cu gust, care îmbină adevărata magie a Crăciunului. Diferite lanțuri și decorațiuni de crăciun sunt aproape obligatorii de aceste sărăbători. Indiferent dacă este acasă sau în exteriorul casei.
null 

Și exteriorul dumneavoastră trebuie să fie confortabil

Nu numai casa ta din interior, ci și exteriorul trebuie decorat, astfel încât să vă simțiți, nu numai dvs., ci și familia sau musafirii plăcut la intrare. De acea ne-am gândit și la decorațiuni luminoase de exterior. Diferite lămpi solare decorative vor arăta magic în orice grădină sau terasă. De asemenea, puteți utiliza, diferite lanțuri solare colorate, care pot fi atârnate pe copaci sau în foișor.
null  
 
Diverse decorațiuni interioare și exterioare iluminate sunt disponibile în mai multe tipuri și modele doar pentru dvs. Încercați să stați cu cafeaua lângă gama noastră largă de produse și în liniște alegeți ceva lângă care cafeaua va avea un gust și mai bun.
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter