Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Babymatex

Descrierea categoriei

Babymatex este o marcă pentru copii specializată în comercializarea de saltele, lenjerii, învelitori și perne pentru alăptat. Pentru că produsele sunt concepute pentru copii mici, acestea îndeplinesc un număr mare de standarde și certificări care le asigură celor micuți un somn liniștit și sigur. În marca Babymatex se găsesc perne de poziționare, protecții pentru pătuț, precum și lenjerii impermeabile protectorii, aceste produse fiind specifice mărcii Babymatex.


Produse pentru copii Babymatex


Protecția pentru saltea Babymatex nu numai că este foarte rezistentă, dar vine și cu anumite designuri care le va inspira o stare de bine celor mici. Un protector pentru saltea Babymatex albastru este confortabil și asigură o protecție superioară saltelei, menținând-o impecabilă o perioadă lungă de timp. În funcție de preferințe și de designul din cameră mai puteți alege un protector pentru saltea Babymatex alb sau un protector pentru saltea Babymatex gri.


Cearșaful de pat Babymatex este potrivit atât pentru fetițe cât și pentru băieței și este construit din materiale care le va conferi un confort superior pe timpul nopții celor mici.


Produse Babymatex la prețuri promoționale


Dacă sunteți în căutare de produse Babymatex la reducere pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte, inclusiv pentru perina Babymatex.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i