Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii auto

  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Accesorii pentru mașină de toate tipurile

Chiar dacă site-ul nostru nu este specializat în oferirea de accesorii pentru mașină vă punem la dispoziție o gamă variată de accesorii de mașină foarte utile. Printre aceste accesorii se numără și celebrul încărcător de mașină care este foarte util pentru încărcarea telefonului în mașină dar și o cameră auto inteligentă care are multe funcții foarte interesante. Acestea sunt printre accesoriile de mașină la reducere pe site-ul nostru.

Pe lângă aceste accesorii este foarte important să folosiți și un purificator de aer auto care elimină bacteriile din aer prezente în mașină. Este bine să aveți la dumneavoastră și un încărcător de baterie auto care se folosește pentru a transmite energie de la o mașină la alta astfel încât să se încarce bateria în cazul în care este vreo problemă și nu pornește mașina.

Pentru ascultarea de muzică avem varianta mai veche de adaptor casetat cu ajutorul căruia puteți asculta casete și la mașinile noi, dar și un FM transmițător auto cu telecomandă care este mai des folosit în zilele noastre.

Alegeți-vă accesoriile potrivite pentru mașina dumneavoastră

Dacă sunteți în căutare de accesorii pentru mașină ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i