0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Coletul a ajuns deteriorat - cum procedez?

Iosif

Ce sa fac dacă produsele nu au ajuns în regulă?

În cazul în care coletul prezintă semne de deteriorare - nu îl preluați. În cazul în care coletul a fost nedeteriorat, dar corpurile de iluminat din interior au fost sparte, vă rugăm să ne raportați imediat reclamația prin intermediul formularului de reclamații. Ulterior o să vă contactăm cât mai repede posibil despre pașii următori. 
 
Dacă veți prelua un colet deteriorat și veți găsi produse sparte aveți obligația să luați legătura cu firma de transport care a livrat coletul în cel mult 24 ore de la livrare pentru întocmirea unui proces verbal de daune.
 
De asemenea este important să verificați conținutul și complexitatea coletului. În cazul în care coletul nu este complet, este obligatoriu să ne comunicați această informație în termen de 3 zile de la preluarea acestuia şi aceasta prin intermediul formularului de contact. Reclamațiile ulterioare nu le vom lua în considerare.  
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter