Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Spoturi - Lucide

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Nu vă doriți în interiorul locuinței dumneavoastră o lustră clasică împreună cu o plafonieră sau o aplică cu spoturi? Vă trebuie un corp de iluminat, cu care să puteți ilumina diferite părți ale încăperii? Cea mai bună soluție sunt lămpile spot. Sunt excelente atunci când nu aveți suficient loc și un alt avantaj este instalarea simplă mai ales când vorbim de spoturile led aplicate pe tavan. Spoturile cu LED sunt economice și foarte moderne.

Acestea sunt de diferite tipuri. Preferate sunt corpuri de iluminat pentru tavan fals, care se mai numesc și spoturi pentru rigips. Dacă vreți să iluminați anumite decorațiuni, sau căutați ceva adecvat în loc de o veioză, vă putem recomanda spoturile direcționabile. Unele dintre ele se pot amplasa pe plafon sau pe perete. 

Există spoturi speciale pentru baie care sunt de cele mai multe ori spoturi pe șină. Când vorbim de spoturile de exterior avem o gamă foarte variată din care puteți alege în funcție de amenajările din exteriorul casei dumneavoastră.

Spoturile își găsesc locul în orice încăpere. Acestea se fabrică și în diferite culori, așa că le întâlniți adesea și în camerele de copii. Întreaga ofertă o găsiți în secțiunea spoturi pentru copii

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i