Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Spoturi din lemn

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În oferta noastră cele mai căutate sunt lustrele de lemn, însă lemnul natural este folosit și pentru confecționarea spoturilor. Acestea sunt adecvate mai ales în camere de zi, birouri, dormitoare și eventual în bucătării.

Corpurile de iluminat cu spoturi din lemn vă stau la dispoziție în diferite mărimi și forme, ca să poată fi utilizate atât în încăperi mai mari cât și în încăperi mai mici. 

Spoturile din lemn pentru camera de zi sunt de obicei spoturi din lemn masiv care sunt potrivite mai mult în locuințe cu un design retro. În același timp pentru locuințele amenajate premium se folosesc spoturi din lemn de lux care sunt spoturi din lemn cromat oferind în orice încăpere un aspect de opulență și lux.

Dacă nu doriți să cheltuiți foarte mulți bani pe corpurile de iluminat există și spoturi din lemn ieftine care însă au designuri moderne. Spoturile aplicate pentru interior din lemn sunt special concepute pentru a ilumina încăperi mai mari.

Dacă doriți să fiți în pas cu noile tehnologii puteți alege spoturile moderne din lemn, cum ar fi spoturi LED din lemn care au o eficiență energetică de invidiat.

Dacă sunteți în căutarea de spoturi de tavan din lemn cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i