Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum abordăm lămpile fluorescente?

Garaj și subsol
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Când spui lampă fluorescentă, majoritatea oamenilor să gândesc la cutia din tavanul școlii care scotea sunete. Permiteți-ne să vă arătăm unde au ajuns aceste lămpi în ultimii ani și cel mai probabil veți fi plăcut surprinși.

Indiferent de ce părere aveți despre lămpile fluorescente, este important să realizăm că ele sunt parte din viața noastră de zi cu zi și nici nu realizăm acest aspect. Fie că este vorba de diferite instituții, școli, spitale, birouri - sunt practic oridunde.
 
  
De la modelul inițial, lămpile fluorescente s-au îmbunătățit cu mult. Pâlpâirea și sunetul deranjant au dispărut, a crescut eficiența și au luminozitate mai mare, durata de viață a crăscut de mai multe ori, au apărut variante elegante și în cele din urmă a apărut la ele și tehnologia LED și aceste aspecte au dus aceste lămpi cu un pas înainte. Datorită acestor caracteristici îmbunătățite, lămpile fluorescente au rămas pe piață și cresc în popularitate și cerere. 
 
 
 
Deja am vorbit de locurile, unde vă puteți întâlni cu lămpile fluorescente, dar acestea sunt în afara casei. În care dintre camere, aceste lămpi, își vor găsi locul la dvs. acasă? Se potrivesc cel mai bine în camerele unde aveți nevoie de lumină imediată după aprindere. Asemenea încăperi sunt de ex. subsolul, garajul, atelierul sau podul, unde se va potrivi perfect o lampă fluorescentă aplicată. De asemenea în bucătărie, unde lămpile fluorescente suspendate o să vă lumineze perfect în timp ce gătiți.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i