Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat industriale - Philips

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Dacă vreți să iluminați holuri, tunele, pasaje, depozite sau alte spații de producție, vă stau la dispoziție corpurile de iluminat industriale cu led destinate pentru a fi utilizate atât în spațiile interioare cât și exterioare. Iluminatul industrial este prevăzut cu protecție IP65 și sunt fabricate din materiale de calitate.

În spațiile cu praf, hale de producție și în industria chimică, se folosesc cel mai des corpuri de iluminat industriale fluorescente. Corpurile de iluminat industriale fluorescente sunt rezistente la umiditate, praf, apă și totodată la deteriorarea mecanică.

Chiar dacă nu sunt cele mai folosite în astfel de contexte, aveți și opțiunea de a alege lustre cu stil industrial care chiar dacă nu luminează spații atât de mari ca celelalte corpuri de iluminat industriale sunt mai elegante și mai moderne.

Corpurile de iluminat cu led pentru hale industriale au o eficiență energetică foarte mare și oferă o lumină clară și puternică. Astfel aceste corpuri de iluminat cu stil industrial sunt alegerea optimă deoarece au un preț destul de redus și nu consumă nici foarte mult curent.

Acestea sunt corpuri de iluminat industrial interior și majoritatea halelor sau spațiilor comerciale le folosesc.

Dacă sunteți în căutare de candelabre industriale sau de plafoniere stil industrial atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i