Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
Compara
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Sfeșnice de crăciun

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Sfeșnice de Crăciun de toate tipurile

Ce ar fi Crăciunul fără decorațiunile și podoabele de Crăciun. Pe lângă acestea nu avem voie să uităm de sfeșnicele de Crăciun. Această decorațiune tradițională de Crăciun poate fi folosită în diferite locuri din locuință. Pe piață sunt de asemenea disponibile sfeșnice de masă pentru Crăciun, sfeșnice pentru ferestre dar și sfeșnice pentru exterior. Afară nu recomandăm sfeșnice electrice, ele trebuie folosite doar în locuință.

Există o mulțime de decorațiuni de Crăciun de masă printre care sfeșnicele de porțelan pentru Crăciun sau sfeșnicele de Crăciun tip coroniță. În același timp mai puteți folosi și sfeșnice de Crăciun pentru ferestre care se văd spectaculos de afară.

În ultimi ani au apărut sfeșnice de Crăciun moderne, printre care cele mai utilizate sunt sfeșnicele de Crăciun LED, care au un design modern și o lumină care se poate regla. În același timp, pentru spații mai mari se folosesc sfeșnicele de Crăciun cu 7 becuri.

Sfeșnice de crăciun la reducere

Fie că sunteți în căutare de sfeşnice de Crăciun tip stea sau chiar de un set de 2 sfeșnice pentru Crăciun pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i