Lev├Ż banner
Prav├Ż banner
MENIU
0 0 Lei
Cump─âra╚Ťi de ├«nc─â 150 Lei ╚Öi primi╚Ťi transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

M─â╚Öti de protec╚Ťie respiratorie FFP2 ╚Öi FFP3

Vendor 5
  • Cele mai v├óndute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

M─â╚Öti de protec╚Ťie respiratorie FFP2 ╚Öi FFP3

M─â╚Ötile de protec╚Ťie respiratorie cu standardul FFP2 sunt echipamente medicale care ofer─â protec╚Ťie ├«mpotriva particulelor de praf, bacteriene ╚Öi virale din aer. Clasa FFP2 filtreaz─â ├«n jur de 95% dintre particulele d─âun─âtoare ╚Öi ├«mpiedic─â p─âtrunderea acestora ├«n aparatul respirator, unde pot cauza o infec╚Ťie sau declan╚Öa o alergie. Cu toate acestea, nu ofer─â protec╚Ťie 100% ├«mpotriva bolilor virale sau bolilor transmise prin aerosoli. Toate m─â╚Ötile sunt produse din material de filtrare ╚Öi pot fi prev─âzute cu o supap─â de expira╚Ťie.

M─â╚Ötile de protec╚Ťie FFP3 au o eficien╚Ť─â de filtrare mai mare pentru p├ón─â la 99% dintre particulele de praf, virale, microbiene ╚Öi alte particule din aer. Din acest motiv, sunt folosite ├«n mod obi╚Önuit ├«n cercet─âri, industria farmaceutic─â ╚Öi lucrul cu substan╚Ťele toxice. ├Än prezent, se dovedesc a fi deosebit de utile ╚Öi necesare, ├«ndeosebi pentru personalul medical ├«n lupta contra pandemiei de coronavirus. Mai pot fi utilizate pentru protejarea oamenilor afla╚Ťi la mare risc.

Asemenea altor clase de protec╚Ťie respiratorie, m─â╚Ötile de protec╚Ťie FFP3 ofer─â protec╚Ťie doar purt─âtorilor. Dac─â sunte╚Ťi infectat ╚Öi purta╚Ťi o masc─â, pic─âturile sunt ├«mpr─â╚Ötiate din gur─â ├«n mediul ├«nconjur─âtor, ├«ndeosebi la folosirea unei m─â╚Öti cu supap─â de expira╚Ťie. Pentru a ├«i proteja pe cei din jur, trebuie s─â purt─âm o masc─â obi╚Önuit─â (de unic─â folosin╚Ť─â sau din material textil) ca acoper─âm├ónt pe echipamentul de protec╚Ťie respiratorie.

Pute╚Ťi alege din mai multe tipuri ╚Öi din pachete de diferite dimensiuni. Cump─âra╚Ťi mai mult, pl─âti╚Ťi mai pu╚Ťin. 

Copyright ┬ę 1994 ÔÇô 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informa╚Ťii privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i