Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Numere de casă LED

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Numere de casă LED cu tehnologii moderne

În aceste zile mai ales pentru locuințele noi nu se mai folosesc numere de casă clasice și monotone au apărut numerele de casă moderne LED care arată mult mai modern. Aceste numere de casă inteligente LED au un consum energetic scăzut și au și câteva funcții și caracteristici interesante.

Dacă vă doriți numere de casă moderne dar care să păstreze și ceva din designul numerelor de casă clasice puteți alegere numerele de casă LED din inox sau chiar numerele de casă LED din oțel inoxidabil. Acestea sunt numere de casă rezistente și cu funcții moderne.

Cele mai versatile tipuri de numere de casă sunt numerele de casă LED negre și numerele de casă LED albe, acestea potrivindu-se cu majoritate designurilor moderne de exterior.

În ceea ce privește cele mai cunoscute tipuri de numere pentru casă acestea sunt pe departe numerele de casă LED Eglo. Acestea chiar dacă nu sunt numere de casă LED ieftine diferența de preț se vede în calitatea produselor.

Numere de casă LED la reducere

Dacă sunteți în căutarea unui set de numere de casă LED sau chiar a unui număr de casă LED de 230V pe site-ul nostru le veți găsi cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i