Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Pabobo

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania Pabobo, a crescut odată cu achiziția în 2017 a Claessens’Kids, face acum parte din grupul Angelcare Group, dedicat somnului copiilor. Fie că este vorba de scăldat (suporturi pentru baie), pentru schimbat (coșuri pentru scutece) sau pentru dormit (proiectoare ), Pabobo oferă o gamă variată de soluții practice pentru părinți.


Proiectoare Pabobo


Unele dintre cele mai apreciate produse ale brandului sunt fără îndoială proiectoarele Pabobo. Ceea ce le diferențiază pe proiectoare pentru copii Pabobo de altă proiectoare de pe piață este în primul rând design unic și în al doilea rând animațiile interesante. Cel mai cunoscut este proiectorul de tip cer înstelat Pabobo care este adorat de copii deoarece creează o atmosferă unică în cameră.


Pe de altă parte proiectorul muzical Pabobo are formă de stea și poate reda o melodie relaxantă care se va opri automat după 15 minute.


Alte produse Pabobo


Lampa de masa Pabobo are un design unice care este inspirat din desenele animate și care este adorat de cei mici. Compania a mai fabricat și un animăluț luminos Pabobo care are formă de iepure și care se aprinde prin agitare.


Fie sunteți în căutarea unui ceas cu alarmă Pabobo sau a unei lămpiLED Pabobo pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i