Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii pentru benzi LED

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Pentru a obține performanțe maxime cu benzile LED și pentru a le monta corespunzător sunt necesare anumite accesorii suplimentare.

Accesorii pentru instalarea benzilor LED

Dacă doriți să montați o bandă LED pe colț trebuie să folosiți și un profil de colț pentru benzi LED care se montează foarte ușor pe perete și permite instalare oricărui tip de benzi LED. Pe de altă parte dacă doriți să instalați pe perete o bandă LED aveți de alege între a folosi un profil de perete pentru benzi LED sau un profil încorporat pentru benzi LED.

Pentru a conecta benzile LED veți avea nevoie de un conector pentru benzi LED sau un conector pentru benzi LED RGB, în funcție de bandă LED pe care o aveți. Cu toate acestea dacă vă doriți să alimentați mai multe benzi LED cu același conector puteți utiliza un adaptor IMAGEO pentru 8 benzi LED.

Accesorii pentru benzi LED la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de accesorii moderne pentru benzile LED pentru a monta și utiliza corespunzător benzile LED puteți intra pe site-ul nostru pentru a vedea oferta de produse. Aici veți găsi chiar și accesorii pentru benzi LED ieftine care vă vor ajuta să economisiți o sumă considerabilă de bani.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i