Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Ce înseamnă RGB la corpuri de iluminat?

Iluminat LED

Iosif

Corpuri de iluminat RGB au multe avantaje. Dacă încă nu știți ce înseamnă această prescurtare, aveți acum ocazia să aflați mai multe despre această tehnologie.

Noțiunea RGB

Acest termen este o prescurtare de la trei culori, care se folosesc la diferite echipamente electrice pentru crearea culorilor. Este vorba de culori de bază: R-red (roșu), G-green (verde) și B-blue (albastru). Datorită combinației acestor trei culori se poate obține orice altă culoare. Nuanța culorilor rezultă prin adăugarea sau scăderea cantității uneia din aceste trei culori de bază. Principiul culorilor RGB se folosește la diferite echipamente. Le putem întâlni la monitoare de calculator, televizoare, iar la noi la benzi RGB LED, becuri sau corpuri de iluminat. Dacă vreți să aveți posibilitatea de a selecta culoarea pe corpul de iluminat sau pe banda LED, trebuie să aveți în vedere că atunci când selectați produsul dorit, acesta trebuie să aibă mențiunea  RGB. În cazul corpurilor de iluminat RGB, culoarea albă nu are de obicei nuanța albă, așa cum o au corpurile obișnuite. Datorită compoziției culorilor RGB, poate avea o nuanță ușor spre albastru sau roz deschis. 

Produse disponibile

Dacă vă gândiți să achiziționați corpuri de iluminat RGB, cu siguranță veți fi mulțumiți de sortimentul nostru. În primul rând, nu trebuie să uităm de benzi LED RGB. De exemplu, pe peretele din living, dar și în alte locuri, aceste benzi pot transforma cu totul întregul spațiu. Datorită faptului că puteți schimba culorile așa cum doriți, puteți selecta exact nuanța dorită la momentul respectiv. De asemenea, mai sunt și diferite becuri LED RGB, pe care le puteți monta în corpul de iluminat ales, în locurile unde aceste becuri RGB vor fi utile. 

Plafoniere RGB, lustre, aplice sau lampadare. Toate acestea le puteți găsi la noi cu această funcție. Aceste corpuri de iluminat sunt adesea și cu telecomandă, cu care puteți controla funcțiile. Însă multe din aceste produse pot fi controlate direct cu smartphone-ul sau tableta dvs. Este suficient doar să selectați ce anume aveți nevoie. Lămpile RGB pot fi și cu touch sau cu încărcare. sunt foarte multe produse cu spectrul de culori RGB, trebuie doar să vă hotărâți și să le selectați pe cele, de care aveți nevoie. 


Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i