Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum se iluminează o piscină?

Exterior
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

V-ați decis să cumpărați un bazin de înot nou sau aveți deja unul? Fiecare bazin trebuie să fie iluminat adecvat și în siguranță.

Dacă aveți de gând să cumpărați o piscină nouă, atunci aveți mai multe opțiuni disponibile cu privire la amenajarea corpurilor de iluminat de exterior în sau în jurul bazinului de înot. Însă cu siguranță că vă puteți ocupa și acum de instalarea de corpurilor de iluminat pentru piscină, chiar dacă ați sărit peste aceasta de la bun început. Corpurile de iluminat pentru bazinul de înot și împrejurimile acestora sunt foarte importante. Siguranța are întotdeauna prioritate. În plus, trebuie să vă puteți bucura de confort, iar aceste corpuri de iluminat ar trebui să înfrumusețeze piscina.Atunci când cumpărați corpuri de iluminat noi pentru piscină, aspectul și forma sunt, de asemenea, importante. Însă siguranța este mereu pe primul loc. Întrucât aceste corpuri de iluminat pentru piscină vor fi în contact permanent cu apa și umiditatea, aceste produse trebuie alese cu grijă. Prin urmare, trebuie acordată atenție deosebită corpurilor de iluminat cu grad mare de protecție IP. Ideale sunt corpurile de iluminat cu cel puțin IP 65. Cu cât gradul de protecție IP este mai mare, cu atât mai bine. Produsele cu o clasă IP atât de ridicată sunt potrivite pentru piscină și împrejurimile acesteia. Nu trebuie să vă îngrijorați cu privire la faptul că vă veți confrunta cu scurtcircuite cu corpurile de iluminat din jurul piscinei sau că vă veți pune în pericol siguranța.Variantele excelente și potrivite sunt, de exemplu, unele dintre sortimentele de corpuri de iluminat LED sau corpuri de iluminat de exterior asemănătoare. Totul depinde de preferințe și de tipul piscinei. Amenajarea adecvată joacă, de asemenea, un rol foarte important, deoarece este important să știți unde vă aflați în piscină. Prin urmare, fiecare colț trebuie să fie iluminat. Cel mai bine este poziționarea corpurilor de iluminat pe laterale, și menținerea unei distanțe suficiente între acestea. Ideal, corpurile de iluminat ar trebui să fie poziționate în jurul piscinei. În cazul unei piscine mai mari cu scări, atunci trebuie instalat un corp de iluminat și în apropierea scărilor, pentru a intra în piscină în siguranță. Cu toate acestea, nu este recomandată efectuarea instalației propriu-zise pe cont propriu. Această lucrare trebuie lăsată în seama unui expert, astfel încât să fie îndeplinite toate standardele de siguranță, pentru ca dumnevoastră și familia sau prietenii dumneavoastră să fie în siguranță.


Împrejurimile piscinei și calea de acces a acesteia

Iluminarea piscinei este, cu siguranță, foarte importantă. La fel de importantă însă este și zona înconjurătoare și întreaga cale care duce către aceasta. Împrejurimile pot fi iluminate cu corpuri de iluminat solare.


Corpurile de iluminat pentru drumuri de acces sunt potrivite pentru calea de acces. Când vine vorba de amenajarea întregii zone, este recomandată instalarea de lămpi de grădină în jurul piscinei, la o distanță suficient de mare față de aceasta. Nu ar trebui să fie poziționate prea departe, astfel încât să își îndeplinească scopul principal de a ilumina zona piscinei.


Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i