Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

De ce sunt utile corpurile de iluminat cu senzor?

Garaj și subsol
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Corpurile de iluminat cu senzor îndeplinesc funcția de aprindere automată a luminii la detectarea mișcării.

Tuturor ni s-a întâmplat să ieșim dintr-o cameră și să uităm să stingem lumina. Poate a fost vorba de câteva zeci de minute, când am dus cumpărăturile din garaj în bucătărie, dar poate au fost și cazuri, când abia seara, când am ajuns acasă de la lucru am aflat că lumina a fost aprinsă toată ziua într-una din camere. Fie că a fost vorba de câteva minute sau câteva ore, în ambele cazuri nu ne este indiferent, până la urmă energia electrică nu este gratuită.
 
 
Tocmai pentru aceste situații avem corpuri de iluminat cu senzor. Dacă nu știți despre ce este vorba, prezentăm pe scurt o clarificare. Imaginați-vă că intrați într-o încăpere și luminile se apind automat. Vă puteți face treaba liniștiți în camera respectivă și la plecare, luminile se sting din nou automat. Întrebați cum? Corpurile de iluminat cu senzor au încorporați senzori de mișcare, care aprind lumina la detectarea mișcării. Dacă în cameră nu mai are loc nicio mișcare, după scurt timp se sting singure.
 
Pentru ce sunt utile aceste corpuri de iluminat? După cum sigur v-ați dat seama, ușurează deplasarea între camere, deoarece nu este necesară utilizarea întrerupătorului. Datorită suporturilor de perete și de colț, puteți instala și direcționa corpurile de iluminat exact acolo, unde doriți. Se potrivesc perfect și în pivniță sau garaj și nu va mai trebui să căutați întrerupătorul pe întuneric. Un alt factor important sunt banii economisiți pe energie. Aceasta nu doar datorită stingerii automate, ci și datorită tehnologiei LED, pe care o au corpurile de iluminat. 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i