0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Istoria firmei

Iosif

Pe piața tehnologiilor de iluminat, societatea Donoci srl, funcționează încă din anul 1991. De atunci am devenit unul dintre cei mai mari furnizori online de corpuri de iluminat din Europa. Cu toate acestea, obiectivul nostru principal este satisfacția dvs., a clienților noștri.

Istoria societății de astăzi Donoci srl, a început să fie scrisă încă din anul 1991, când a apărut prima idee de înființare a unei firme care se ocupa pe vremea respectivă cu comerțul de ceramică, sticlă și porțelan, în cadrul Jiří Mánek PFA.
 
În anul 1996 societatea a început să se ocupe de importul și vânzarea corpurilor de iluminat.
 
Din anul 2003 ne concentrăm pe comerțul corpurilor de iluminat de dimensiuni mari, începând să aprovizionăm magazinele mari din Republica Cehă. 
 
În urma experienței din anii trecuți, în anul 2017 a apărut primul magazin online pentru România, când pentru prima dată, prin propriile servicii, am făcut posibilă vânzarea produselor către dvs., clienții finali.
 
În anul 2017 a avut loc modificarea de pe persoană fizică Jiří Mánek pe societatea Donoci srl iar principalul obiectiv al societății a devenit operarea magazinelor online.
 
În anul 2018 am creat propria marcă de lămpi - BRILAGI. În același an am devenit parte a portalului de vânzare mondial, Amazon.
 
Treptat ne-am extins activitatea legată de magazinele online în multe țări din Europa - astăzi este vorba deja de 16 state: de Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Polonia, Germania, România, Austria, Italia, Marea Britanie, Franța, Spania, Slovenia, Croația, Belgia, Bulgaria și Olanda. Societatea noastră se numără printre cei mai mari furnizori online de iluminat din Europa.
 
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter