0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Lămpi profesionale

Iosif

Aveți nevoie de un corp de iluminat sigur și de calitate pentru firma dvs. sau un spațiu comercial? La noi o să vă alegeți cu siguranță, plus beneficiați de garanție prelungită de 5 ani.

Nu subestimați importanța corpurilor de iluminat în spațiile comerciale

La fel ca la iluminatul casnic, iluminarea în diferite spații comerciale, tehnice sau industriale este foarte importantă. Aceste corpuri de iluminat ar trebui să îndeplinească criterii mai stricte, față de lămpile tradiționale pentru uz casnic. Dacă aceste locuri din firmă, fabrică sau hale industriale, doriți să fie bine iluminate, trebuie să alegeți corpurile de iluminat corecte. Chiar pentru acest scop avem aici lămpile profesionale, care sunt destinate pentru aceste locuri.
null
Majoritatea firmelor, pe lângă corpurile din interior vor avea nevoie și de lămpi exterioare, pe care le puteți găsi tot aici. Fie că aveți nevoie de lămpi pentru interior sau exterior, trebuie să luăm în considerare ca protecția IP să fie mai ridicată. În exterior, datorită ploii, vântului, sau altor condiții meteorologice, în interior protecția IP nu este mai puțin importantă, datorită cantității mai mare de praf, impurităților sau altor corpuri străine, care pot intra în contact cu corpul de iluminat. În diferite depozite este umiditate și frig, ceea ce necesită protecție IP mai ridicată. În aceste tipuri de hale, depozite sau spații comerciale similare se recomandă IP44 sau mai mult. La lămpile profesionale veți găsi tot ce aveți nevoie. Alte corpuri de iluminat care le puteți folosi în aceste spații sunt lămpile tehnice. Aici puteți alege diferite proiectoare, atât cele clasice cât și proiectoare LED, lămpi fluorescente sau alte lămpi industriale.
null 

Garanție prelungită de 5 ani la iluminatul din categoria lămpi Profesionale

Așa cum v-am obișnuit, avem pentru dvs. un alt avantaj mai mare. La toate produsele din categoria de lămpi Profesionale veți obține garanție extinsă de 5 ani. Nu trebuie să vă faceți griji că după ce veți ilumina halele sau orice depozit cu aceste lămpi profesionale, că în doi ani se vor strica și va trebui să cumpărați altele. Suntem cu adevărat în spatele calității produselor, astfel încât puteți fi sigur că acest lucru nu se va întămpla. Dacă vreuna dintre ele va înceta să funcționeze cum trebuie, cu această garanție extinsă nu va trebui să vă faceți griji că veți cheltui constant pentru reparații.
Pe scurt, dacă căutați lămpi de calitate pentru firma sau afacerea dumneavoastră, este suficient să vă alegeți ce aveți nevoie în categoria lămpilor profesionale.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.