Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Proiectoare cu halogen

Vendor 8

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat cu proiector reprezintă genul de iluminat cu o performanță mai mare care se poate utiliza nu numai în grădină și în spațiul din jurul casei, dar se folosesc și pentru iluminatul parcărilor, șantierelor, halelor, depozitelor, etc. Proiectorul cu halogen poate fi ușor transportabil și se poate monta și pe perete. Dacă aveți nevoie să aprindeți proiectorul doar când sunteți prin preajmă, există varianta de proiector cu halogen cu senzor de mișcare încorporat. Puteți alege proiectorul cu halogen sau proiector cu halogen dreptunghiular ca sursă de iluminat economic.

La un proiector cu halogen se poate folosi doar un bec cu halogen de proiector, astfel iluminare cu proiector va fi de înaltă calitate.

Printre cele mai apreciate și utilizate astfel de proiectoare se numără proiectorul simetric cu halogen, împreună cu proiectorul cu halogen de exterior. Pentru exterior mai poate fi utilizat și proiectorul din metal cu halogen care este foarte rezistent și poate fi utilizat o perioadă foarte lungă de timp.

Există chiar și proiectoare cu halogen portabile care pot fi folosite oriunde și oricând este nevoie și pot fi încărcate chiar și cu energie solară.

Proiectorul cu halogen Philips vine cu cele mai noi tehnologii în ceea ce privește iluminatul dar și cu prețuri competitive.

Dacă sunteți în căutare de proiectoare cu halogen ieftine atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i