0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Posibilitatea returnării produselor în termen de 60 de zile

Iosif

Doriți să achiziționați un corp de iluminat, dar vă este teamă că nu se va potrivi? Fiți fără griji. Acum aveți posibilitatea de a returna produsele în termen de 60 de zile de la primire.

La noi puteți comanda fără griji 

Sunteți în fața calculatorului pe site-ul nostru și vă gândiți să vă cumpărați un corp de iluminat nou? Poate vă amenajați noua casă sau apartamentul, poate a sosit timpul pentru o schimbare, iar lămpile vechi trebuie înlocuite cu unele noi. Este ziua de naștere a unei persoane apropiate sau sunteți în căutarea unui cadou pentru o altă ocazie? Ați găsit la noi cadoul potrivit, dar totuși vă întrebați ce se întâmplă dacă nu ați făcut alegerea corectă sau corpul de iluminat nu se va potrivi pentru spațiul dumneavoastră? Avem o soluție simplă la aceste întrebări.
 
Puteți comanda fără frică lampa dorită sau alte produse din magazinul nostru. Dacă la plasarea comenzii nu completați CUI-ul sau CIF-ul, înseamnă că faceți achiziția în calitate de persoană fizică, așadar aveți posibilitatea de a returna produsele în termen de 60 de zile. Acest lucru este posibil fără a fi necesar să specificați motivele returnării. Toate informațiile detaliate despre posibilitatea returnării produselor le puteți găsi pe site-ul nostru. Practic și pe scurt, trebuie printat un formular, pe care îl găsiți aici. Îl completați și trimiteți împreună cu produsele la adresa noastră de retur. Important este să NU trimiteți coletul cu plata la destinatar. Pe formular specificați numărul contului, în care vă vom restitui banii în cel mai scurt timp după primirea produselor returnate.

Vă rugăm să citiți toate condițiile și instrucțiunile, inclusiv adresa de retur, pentru a ști exact ce trebuie făcut în cazul returnării produselor. Totul este simplu, nu trebuie să vă fie teamă de proceduri complicate.
 
null 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter