0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-18:00)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Pregătiți-vă pentru vară cu ventilatoare de tavan!

Iosif

Vara bate la ușă, în curând ne așteaptă temperaturi ridicate. Fiți cu un pas înainte și pregătiți-vă casa pentru zile călduroase.

Probabil vi se întâmplă în fiecare an, când vin căldurile insuportabile, de care nu vă puteți ascunde nici acasă, să spuneți: „Anul viitor trebuie să ne luăm un ventilator.“ Însă iarăși a trecut un an și tot nu l-ați achiziționat. Deocamdată poate nu vă gândiți încă la el, pentru că zilele călduroase de vară par a fi departe. Dar atunci când vor lovi căldurile, vă veți bucura că v-ați pregătit din timp. Și cum ne putem pregăti cel mai bine pentru zilele de vară? O soluție poate fi că în sfârșit veți procura un ventilator de tavan.
null 

Vara răcorește, iarna încălzește

În momentul în care vor lovi căldurile, precum în anii trecuți, veți fi bucuroși că aveți acasă un ventilatror. Bineînțeles că cea mai bună formă de aerisire este deschiderea geamului, pentru că lăsați să pătrundă înăuntru aer curat și respirați mai ușor. Din păcate, în cazul temperaturilor ridicate, deschiderea geamului vă va face mai degrabă rău. Pentru că dacă veți dori să aerisiți și lăsați geamul deschis mai mult, în casă va intra căldura de afară și va fi mult mai neplăcut decât înainte. Aerul din casă va fi irespirabil, fiind foarte neplăcut mai ales noaptea, când vreți să dormiți și nu vă lasă înăbușeala. Tocmai de la toate aceste lucruri vă va salva ventilatorul. Va răcori aerul din casă într-un mod plăcut și veți aștepta cu nerăbdare timpul petrecut acasă la răcoare. Însă ventilatorul poate fi montat și în alte spații. De exemplu, în birouri, săli de ședință sau și în restaurante, spații în care căldura se acumulează și mai mult, ventilatoarele de tavan pot fi foarte utile.
null
Poate v-ați hotărât deja să vă luați un ventilator de tavan, dar apoi v-a pus pe gânduri întrebarea ce veți face cu el iarna, când nu vreți ca cineva sau ceva să reducă din căldura din casă. Avem o veste bună pentru dumneavoastră. Iarna efectul poate fi exact invers. Pentru că în momentul în care porniți pe ventilator funcția inversă, va întoarce aerul cald dinspre tavan și astfel va ajuta la încălzirea camerei. Un alt avantaj este și controlul acestora, care poate fi manual direct pe ventilator, sau cu telecomandă. Astfel îl puteți porni sau opri în mod confortabil de pe canapea sau din pat.
null                      null

Ventilatoare cu sau fără lumină

Poate nu v-ați hotărât încă și nu știți dacă să achiziționați sau nu un ventilator de tavan. Și camerele dumneavoastră nu sunt gonflabile, iar ventilatorul nu mai încape lângă lustră sau plafonieră? Sau poate v-ați gândit că aveți nevoie mai degrabă de o lustră nouă, pentru că cea veche deja ar trebui înlocuită? Cu ventilatorul de tavan puteți ucide două păsări cu o singură piatră. În sortimentul nostru veți găsi multe ventilatoare de tavan cu lumină, care vor fi utile atât vara, cât și iarna și în plus, vor lumina frumos. De asemenea, puteți alege din multe modele interesante, care vor decora frumos casa dumneavoastră, fiind și un accesoriu  interesant și util.
 
Dacă în schimb, nu vreți să schimbați lustra și aveți camerele suficient de mari, vă puteți procura un ventilator fără lumină și astfel puteți avea două corpuri pentru fiecare funcție. Adică lustra sau plafoniera pentru lumină, iar pentru răcire sau încălzire un ventilator. Și dacă nu vreți să montați ventilatorul în fiecare cameră direct pe tavan, avem și ventilatoare de podea, pe care le puteți amplasa, unde doriți.
null            nullnull
Așadar, nu uitați că deși poate acum vremea nu pare a fi prielnică, nu va fi așa tot timpul. În curând vor veni și zile călduroase și de aceea, este bine să fiți pregătiți cu un ventilator.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.