Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Iluminat de lucru

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În foarte multe domenii o lumină puternică este foarte importantă, poate chiar indispensabilă. Așadar un reflector portabil poate fi util la pescuit, la vânătoare, sau în diverse alte contexte. În schimb un proiector LED cu suport este foarte util mai ales pe șantiere deoarece este destul de mic și oferă o lumină foarte puternică.

Proiectorul de exterior LED poate fi folosit și pentru iluminatul unei grădini sau a căilor de acces în locuință dacă nu ați optat pentru altă variantă de corp de iluminat.

Într-o excursie sau expediție este recomandat să aveți la dumneavoastră și un semnalizator led de avertizare, pe care să-l folosiți în situații neprevăzute.

O lampă de lucru led are un design deosebit dar în același timp are și o fiabilitate foarte mare, la fel ca și reflectorul de lumină LED, acesta fiind puțin mai mare.

Pentru lucrătorii pe șantiere un proiector led de lucru este esențial deoarece este mic, se încarcă repede și este ușor de transportat

Pe site-ul nostru găsiți lămpi de poziție sau lumini de avertizare la cele mai mici prețuri posibile.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i