Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri

Vendor 3

Descrierea categoriei

Becurile inteligente EGLO vor transforma corpurile de iluminat pe care le aveți în prezent în corpuri de iluminat moderne cu diferite funcții. Becul cu control de la distanță vă va ușura aprinderea/stingerea luminii precum și controlul general al luminii. Cu becul RGB EGLO Connect puteți schimba culorile, creând astfel o atmosfera specială în orice încăpere.

Becuri inteligente EGLO Connect cu funcții speciale

Pentru becurile inteligente este folosită bineînțeles tehnologia LED. Becurile EGLO Connect LED nu vă vor dezamăgi, așadar nu ezitați și încercați-le. 

Becul cu intensitate reglabilă LED CONNECT vă oferă posibilitate de a regla intensitatea luminii. Dacă vreți să mergeți și mai departe și să vă controlați lumina de oriunde din casă puteți alege becul cu intensitate reglabilă LED CONNECT cu telecomandă.

Dacă doriți să consumați cât mai puțin curent electric atunci puteți alege becurile economice EGLO Connect care au o eficiență energetică remarcabilă. Astfel un bec inteligent Eglo nu numai că vine cu anumite funcții care vă ușurează viața dar vă ajută să plătiți și mai puțin la curent electric.

Becuri inteligente EGLO Connect la reducere

Dacă sunteți în căutare de becuri ieftine EGLO Connect atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i