Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Cabluri și accesorii

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Accesorii pentru corpurile de iluminat de orice tip

Foarte multe corpuri de iluminat nu vin cu toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a le instala, sau în funcție de locul în care doriți să le instalați este posibil să aveți nevoie de accesorii suplimentare. Printre aceste accesorii se numără și cablul de alimentare pentru corpurile de iluminat, dar și o suspensie reglabilă - aceasta se folosește mai mult pentru lustrele pe cablu. 

Acestea accesorii pentru corpurile de iluminat sunt foarte importante în instalarea corectă a corpurilor de iluminat.  

Un inel suplimentar pentru becuri se va prinde de dulia corpului de iluminat și este un element decorativ. În schimb un abajur de rezervă vă poate prinde bine mai ales în momentul în care cel vechi s-a spart și nu doriți să înlocuiți corpul de iluminat.

Există în același timp și o gamă de accesorii pentru lustra crom mat care sunt elemente de design care oferă un design special corpului de iluminat.

Accesorii pentru corpurile de iluminat la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutarea unui cârlig pentru lustra pe cablu sau a oricărui accesoriu pentru corpurile de iluminat cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i