Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Ceasuri de perete și ceasuri deșteptătoare digitale

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Ceasuri de perete și ceasuri deșteptătoare digitale


Nu vă mai funcționează ceasul? Sau aveți nevoie de unul nou? Atunci vă aflați în locul potrivit. Avem în ofertă diferite tipuri de ceasuri de perete și ceasuri deșteptătoare, de la ceasuri mari individualizate la ceasuri deșteptătoare digitale mai mici.


Puteți alege și în funcție de camere. Un ceas de perete pentru copii va fi cu siguranță un accesoriu excelent pentru camera copilului și sigur îl va face fericit. Datorită ceasului cu alarmă, nu veți mai avea niciodată probleme cu trezitul dimineața. Ceasul modern de perete din bucătărie vă va permite să știți mai ușor de cât timp gătiți cartofii sau coaceți o prăjitură.


Tipuri de ceasuri de perete


Un ceas de perete de epocă poate fi un accesoriu care iese imediat în evidență pentru persoanele care vin în casa dumneavoastră. Astfel ceasul de perete din lemn se potrivește excelent pentru locuințele cu design interior rustic. Pe de altă parte un ceas de perete de exterior se poate monta atât pe o terasă cât și într-un foișor fiind foarte rezistent. Dacă sunteți în căutarea unui ceas LED cu alarmă sau a unei rame foto cu ceas digital pe site-ul nostru le veți găsi la prețuri promoționale.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i