Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Ce este iluminatul vintage?

Vă plac produsele care vă aduc aminte de vremurile mai vechi? Un iluminat original se încadrează atât în interior clasic cât și modern.

Prin ce se distinge vintage

Printre principale caracteristici ale stilului vintage care includ pe lângă utilizarea pieselor istorice și inspirația în simplitate, materiale naturale și culori pale. Vintage de asemenea foloseşte o gamă largă de decoraţiuni, care vor crea dintr-un interior un loc de locuit. O inspirație mare ar putea să fie de ex.: stilul Angliei antice, Scandinavia sau Franța (Provence).
- În stilul vintange englezesc este vorba în principal de stil de viață rural. Principalele materiale sunt piatra, lemn, fier forjat şi modele florale. În mod normal acesta include tapete colorate, mobilier din lemn sau porţelan elegant.
vintage 
 
 
- Stilul scandinav este inspirat de stil rokokon şi neoclasicism fiind un amestec de stil rural şi aristrocraţie. Baza stilului nordic este combinația de culori gri, alb, crem și negru. Pune accent pe folosirea lemnului natural fără decorațiuni complicate.
 
nordic vintage
 
 
- Provence este un stil rustic francez. Caracteristicile tipce sunt podele din lemn, fier forjat cu detalii sofisticate din ţăsături şi mobilier antic. Din punct de vedere al culorii este foarte simplu, culoarea albă cu puţină pantină şi accesoriu cel mai des folosit este modelul tradiţional de levandă şi modele florale.
propvence vintage 
 

Iluminat vintage

Vintage aduce în casa dvs. o modalitate originală de iluminare şi creează o atmosferă unică. Trebuie să vă gândiți bine la alegerea și amplasarea iluminatului. Foarte evident este iluminatul central al încăperii. La alegerea iluminatului trebuie ținut cont de întreg conceptul și stilul. Ce ziceți de lustre în formă de felinar?
 
 
 
 
 
 
 
Dar nu se termină totul cu iluminatul central. Lămpile vintage sunt excelente pentru realizarea unei atmosfere liniștite și plăcute. Se potrivesc perfect în living sau dormitor. Un accesoriu pe noptieră pot fi lămpile de masă în același stil. Dar nu trebuie să alegeți lampa de masă ca un întreg ci vă puteți crea varianta proprie. Alegeți-vă din gama largă de abajururi vintage și completați cu picior de lampă sau în loc de abajur alegeți un bec decorativ în stil vintage.
 
 
 
 
 
 

Lista produse

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL