Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aplice de perete din lemn - Argon

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În situațiile în care doriți un corp de iluminat secundar cară să susțină iluminatul principal dintr-o cameră cu siguranță că puteți alege o aplică, iar în cazul în care sunteți adeptul designului interior retro atunci o aplică rustică din lemn va putea fi alegerea optimă pentru dumneavoastră.

Aplica pentru interior din lemn este foarte apreciată deoarece oferă o lumină puternică dar este și fiabilă în același timp. Chiar dacă nu par atât de actualizate din punct de vedere al tehnologiile corpurile de iluminat din lemn de-a lungul timpului au evoluat foarte mult din punct de vedere tehnologic apărând aplicele din lemn moderne care pe lângă altele sunt foarte eficiente energetic. 

Pentru camera de zi se folosesc mai mult aplicele de design din lemn, iar pentru dormitor sunt folosite aplicele din lemn pentru dormitor care oferă o lumină corespunzătoare pentru acest spațiu.

Printre aplicele cu cea mai modernă tehnologie se numără și aplicele din lemn Eglo dar și aplicele din lemn Bow. Acestea au tehnologiile de ultimă oră din această industrie. 

Fie că sunteți în căutare de aplice triunghi din lemn sau de aplice din lemn masiv cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i