Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Detectoare și senzori de mișcare - Plastic

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Detectoare și senzori de mișcare

Senzorii de mișcare vă protejează întotdeauna de o vizită neașteptată, întrucât aprind luminile atunci când detectează o mișcare. La noi, puteți alege senzori cu diverși parametri (rază de acțiune, unghi de detecție etc.). Senzorii sunt cel mai adesea folosiți pentru a controla corpurile de iluminat sau de alarmare.

Detectoarele fum și de incendiu vă vor ajuta să reacționați la un posibil incendiu înainte ca acesta să devină unul de mari dimensiuni. Toate detectoarele din ofertă pot fi controlate prin folosirea unei aplicații. Alegeți echipamentul corect în funcție de cele trei tipuri.

Detectoarele de incendiu sunt împărțite în trei tipuri, fiecare reacționând la diferite semne ale unui incendiu:

  • Optic – cel mai simplu și mai ieftin; senzorul acestui tip de detector se folosește de reflexia fasciculului pentru a detecta fumul din încăpere.
  • Temperatură – acest detector este prevăzut cu un senzor care detectează temperatura din încăpere și declanșează sirena când limitată setată este depășită.
  • Ionizare – detectează o modificare în conductivitatea aerului; în plus față de fum, poate detecta și mirosul de ardere.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i