Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Esto

Vendor 9
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Marca Austriacă Esto cu sediul în orașul Velden se dedică producției corpurilor de iluminat încă din anul 1969. În designul corpurilor de iluminat Esto sunt influențe din două zone culturale - austriacă, și italiană. Producătorul austriac pune accentul pe folosirea materialelor de calitate, pentru ca toți clienții să fie mulțumiți de corpurile de iluminat achiziționate.

Corpuri de iluminat pentru interior și exterior Esto

Spoturile Esto au forme inedite și alături de lustrele Esto sunt cele mai vândute produse ale companiei. Acestea folosite împreună cu becurile LED Esto vor putea reduce foarte mult consumul de curent electric din locuință. Pe lângă acestea gama de iluminat interior Esto este foarte variată și cuprinde toate produsele de care aveți nevoie pentru a vă ilumina locuința.

Aplicele Esto sunt primele opțiuni când ne gândim la iluminatul exterior Esto. Acestea sunt foarte ușor de montat și au o lumină foarte puternică.

Accesorii pentru corpurile de iluminat Esto

Compania fabrică și foarte multe tipuri de accesorii pentru corpurile de iluminat ale sale. Accesoriile Esto sunt folosite pentru montarea în orice loc doriți a corpurilor de iluminat. Sistemele de montare Esto sunt folosite pentru montarea lustrelor și spoturilor.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i