Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Iverlux

Vendor 7

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat Iverlux

Firma IVERLUX se ocupă cu producerea și dezvoltarea tehnologiei pentru corpurile de iluminat. Corpuri de iluminat Iverlux se remarcă prin tehnologia avansată care aduce anumite funcții practice pentru clienți cum ar fi reglarea intensității luminii. Cea mai interesantă categorie de produse ale companiei sunt corpurile de iluminat LED Iverlux care sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic.

Corpuri de iluminat de urgență Iverlux

Corpurile de iluminat de urgență Iverlux sunt foarte cunoscute pe piață fiind utilizate în diverse spații comerciale sau industriale. Printre acestea cele mai cunoscute sunt lămpile de urgență Iverlux pe lângă funcții interesante cu care vin au și un design modern. Acestea sunt corpuri de iluminat pe baterii Iverlux care se vor aprinde instant odată ce oprește lumina dintr-o clădire. În clădirile mai mari se folosesc corpuri de iluminat pentru scări Iverlux, astfel încât să se asigure o lumină completă a traseului de ieșire de urgență din clădire.

Dacă sunteți în căutare de corpuri de iluminat tehnic Iverlux pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i