Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Lămpi fluorescente suspendate

 • Material
 • Culoare
 • Soclu
 • Număr becuri
 • Putere max. bec
 • Tensiune
 • Grad protecție IP
 • Funcția
 • Producător
 • Disponibilitate

Material

Altele
metal (14)
plastic (19)
sticla (2)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Culoare

Altele
alb (8)
argintiu (3)
crom mat (1)
gri (5)
maro (1)
negru (3)
verde (2)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Soclu

Altele
G13 (2)
G5 (11)
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Putere max. bec

Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Tensiune

Altele
230V (24)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (22)
IP65 (2)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Altele
Greenlux (3)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

GreenLux GXLS150 - LED Lampă fluorescentă LED/10W/230V + cabluri GRATUIT

GreenLux GXLS150 - LED Lampă fluorescentă LED/10W/230V + cabluri GRATUIT
Produs la oferta
Produse compuse
Transport gratuit
- 29%

 • Livrare in 7 zile
În stoc 2 buc.- pot fi expediate imediat

Restul bucăților: nu va mai fi

Preț inițial:249,09 Lei

Oferta: 177,41 Lei

149,09 Lei fara TVA

GXLS150

buc.
Adaugă la favorite
Lămpi fluorescente și corpurile lămpilor fluorescente suspendate 
 
Deasupra mesei de bucătărie nu trebuie să fie neapărat o lustră. Varianta modernă este lampă fluorescentă în varianta suspendată. Vă puteți alege din diferite culori și forme. La ora actuală sunt foarte solicitate și lămpile fluorescente LED, care își găsesc valorificarea mai ales în birouri. Consumă o cantitate mică de energie și cu toate acestea sunt foarte performante.  

Dacă aveți acasă tavane mai joase, atunci pentru dvs. sunt mai potrivite lămpile fluorescente aplicate, pe care le puteți achiziționa la noi la un preț avantajos. De asemenea sunt foarte folosite ca și iluminat fluorescent sub mobila de bucătărie. În bucătărie încep să apară de asemenea lămpi fluorescente suspendate, și aceasta deasupra pulturilor de bar care separă bucătăria de sufragerie.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro