Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum alegem proiector LED?

Exterior
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Pentru iluminarea spațiilor mari, sculpturilor, panourilor și altor obiecte dar și atunci când lucrați în grădină sau în atelier. Pentru toate aceste activități cel mai bun tip de iluminat este proiectorul. Pentru a economisi energie, halogenul clasic este treptat inlocuit cu unul mai modern cu LED. Vă vom oferi câteva sfaturi despre ce tipuri de proiectoare LED sunt pe piață și care sunt beneficiile lor.

Cea mai importantă este luminozitatea și scopul utilizării

Înainte să începeți să căutați prin oferta noastră de proiectoarei LED (uneori denumite halogenuri LED) în magazinle online sau fizice, recomandăm clarificarea cătorva aspecte, care vor ușura alegerea și vor scurta timpul de achiziție. Cel mai important este să știm activitatea unde vom folosi proiectorul și cât de puternic și care va fi luminozitatea sa.

Astăzi sunt în ofertă proiectoare LED de la 10 până la 100W. Nu uitați că acestea consumă cu 50 până la 80 % mai puțin decât cele cu halogen, prin urmare un proiector de 100W va înlocui un proiector cu halogen de 500W. În plus modelele mai scumpe au durată de viață până la 50 000 ore. Tensiunea este de obicei 230 V, dar sunt disponibile și la tensiuni mai mici de 12–24V. În ceea ce privește temperatura de culoare recomandăm culoare albă (mai mult de 5 000 kelvini), care încurajează concentrarea și ochii obosesc mai puțin.
 

Tipuri de proiectoare LED

Pe lângă luminozitate, proiectoarele LED diferă și prin aspect, ce determină și utilizarea acestora. Mai jos vom descrie cele mai comune tipuri.

1. Halogenuri cu LED-uri

Sunt foarte asemănătoare cu proiectoarele cu halogen clasice. De cele mai multe ori sunt în culoare neagră și argintie și într-o gamă largă de performanță, de ex. pentru iluminarea decorațiunilor de grădină la putere de 10 W. 

2. Cu picior

În comparație cu halogenurile cu LED-uri acestea au suport cu ajutorul căruia pot fi fixate în pământ. 

3. Slim 

Este vorba de tipuri care au o adăncime mai mică (ocupă mai puțin spațiu), sunt ușor de plasat pe fațadă, sub streașină, ...

4. Portabile 

Ideale pentru activități, unde se modifică locul de utilizare – de ex. construcția casei, repararea mașinii, ... Sunt echipate cu mâner și suport stabil.
 

Este practic să adăugați un senzor

Tipurile menționate pot fi completat cu senzor/senzor PIR, ceea ce înseamnă că după mișcare se va aprinde automat și după timpul stabilit, care se poate seta, se va opri automat.
Cea mai modernă variantă este proiectorul solar LED, care nu are nevoie de energie elctrică pentru funcționare. Soluție ideală pentru locurile unde nu este curent.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie
Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Calculator economisire cu becuri LED S-ar putea să vă intereseze

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i